• Ανακαίνιση Καταστήματος Σπάρτης

  10.10.2011 10/10/2011 12:00:00 πμ     Κατηγορία: Μέλη

   Ο όμιλος Ασπίδα συνεχίζει το πρόγραμμα εννιαίας σήμανσης των καταστημάτων του με   το super market Καλαβρυτινός  στη Σπάρτη. Η πρόσοψη του καταστήματος έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ομίλου.

  Το ανακαινηθέν κατάστημα είναι συνολικής έκτασης 500τμ ,η έδρα του είναι στην Σπάρτη σε κομβικό σημείο, είναι ιδιόκτητο και περιλαμβάνει νέα τμήματα μαναβικής, καλλυντικών, εποχιακών και ηλεκτρικών μικροσυσκευών καθώς και  όλη την γκάμα των τροφίμων και απορρυπαντικών και πλούσια κάβα . Διαθέτει μεγάλα ψυγεία, κατάψυξη και self service, καθώς και ενημερωμένη γκάμα τυροκομικών προϊόντων. Επίσης τα private label προϊόντα του Ασπίδα κατέχουν μεγάλο μερίδιο στην ποικιλία του καταστήματος.

  Η επιχείρηση έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κατάστημα σύγχρονο που μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας παροχές στον καταναλωτή ,συνδυάζοντας ποιότητα, οικονομία και  ευχάριστο περιβάλλον, σύμφωνα με την φιλοσοφία του Ομίλου Ασπίδα.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, και   για όποιον το επιθυμεί, ο κύριος Καλαβρυτινός κάνει διανομή των προϊόντων κατ΄ οίκον με ιδιόκτητα αυτοκίνητα.

  Το κατάστημα Καλαβρυτινός απασχολεί 10άτομα προσωπικό έχει δύο ταμεία και λειτουργεί με σύστημα barcoding.

   

Τελευταία Νέα
 • Γνωρίστε "από κοντά" το SUPER MARKET "Ι. ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε." (27.02.2013)

 • Γνωρίστε "ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ" τα καταστήματα ΑΣΠΙΔΑ (16.12.2012)

 • Aλλαγή έδρας Ομίλου Ασπίδα (05.12.2011)

 • Ανακαίνιση Καταστήματος Σπάρτης (10.10.2011)

  Καλαβρυτινός Ιωάννης

 • Ανακαίνιση Καταστήματος Ικαρίας (19.05.2011)

  Το Super Market Μενέγκης του ομίλου ΑΣΠΙΔΑ στην Ικαρία ανακαινίστηκε, ακολουθώντας την νέα ενιαία σήμανση του ομίλου. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Μαϊου.

Twitter updates